Distribuie și prietenilor tăi

Odată cu lansarea World of Warcraft în 2004, peisajul s-a schimbat pentru totdeauna in lumea MMORPG-urilor. Dupa 12 de ani, încă reușește să aibă cea mai mare cantitate de playeri din gen și este încă de multe ori jocul ce incearca sa fie imitat de alti dezvoltatori.

Au existat multe suișuri și coborâșuri pentru jocul online. De a avea o cooperare pe server pentru a deschide larg porțile Ahn’Qiraj, pentru a permite jucătorilor să se lupte Lich King pentru ultima dată, la expansion-ul Cataclysm controversat – care a dat atât dezvoltatorilor o scuză pentru a reface lumea lor – cele mai recente expansion-uri par a fi încercarea de a face apel mai mult la playerul individual. Cu aceasta în minte, să vorbim despre World of Warcraft: Legion.

Noul conținut de expansion are loc pe insulele sparte, un grup de insule situate la sud de Northrend și la vest de Eastern Kingdoms. Burning Legion a revenit în lumea Azeroth datorită eforturilor lui Gul’dan (personaj negativ al expansiunii anterioare). Ei speră să cheme mai departe liderul lor căzut, titan întuneric Sargeras.

Jocul sa te duci de la insula la insula, ajutând pe cei din interiorul acestora și lupta lor împotriva diferiților membri Burning Legion, de la lupta în zonele împădurite ale Val’sharah.

Toate acestea ca să-și procure o serie de iteme importante care, atunci când sunt combinate, va da eroilor puterea de a închide portalul Burning Legion  deschis la lumea lor și de a le împiedica să fie cucerită de hoardele de creaturi demonice .

The Broken Shore  este zona de pornire și în cazul în care veți obține cea mai mare parte de configurare pentru restul poveștii. Legion  începe cu un battle de 40 de persoane numită The Battle for Fragmentat Shore, în cazul în care 20 de jucători fiecare din facțiune Alianța și Hoarda să participe într-o luptă cu titularul Burning Legion. După această luptă, vă sunt apoi introduse într-un nou concept în cadrul jocului: Class Halls.

În expansiunea anterioară, Warlords of Draenor, Blizzard a introdus conceptul de garnizoane la joc. Aceste baze comandat-player a părut să fie modelat după un joc pe Facebook, permițând jucătorilor sa construiasca clădiri repartizate lor pe cronometru, atribuirea de campioni la sarcini, și având cele mai multe acțiuni implicate să fie dependentă fie de resurse garnizoană, petrol, aur, sau orice combinație a celor trei.

Odată cu lansarea expansionului Legion, Blizzard a luat acest concept și a aplicat la nivel de clasă cu cele menționate mai sus Class Halls. Ajungi să simți un sentiment de camaraderie celor din clasa ta, chiar dacă acestea nu pot fi factiunea ta. De exemplu, ca un Blood Elf Paladin, a  fost data sarcina de a reforma Knights of the Silver Hand, care a fost ordinul paladinilor creat după primul război (care jucătorii oarecum cu experiență în primul joc din franciza, Warcraft: Orcs and Humans).

Cu toate acestea, din cauza cerinței de a fi nivelul de 70 pe unul dintre personajele tale pentru a debloca clasa Demon Hunter, precum și aproape tot conținutul fiind îndreptat spre oameni în apropierea sau la nivelul anterior, eu nu pot recomanda cu adevărat acest lucru noilor jucători. În timp ce Blizzard vă dă un caracter gratuit la nivelul 100, aș sugera să salvați un caracter alternativ și prin joc cu metoda normală o dată.

În ciuda acestui neajuns, orice altceva face ca World of Warcraft: Legion o expansiune merită celor care au atins limita nivelului anterior de 100 și doresc să experimenteze ceva nou și interesant. Cu atât introducerea Class Halls si Honor System restructurat, precum și includerea noii clase erou Demon Hunter, există ceva pentru toți jucătorii de final de joc pentru a experimenta.