Distribuie și prietenilor tăi

Poate nu știați, dar steam a scos pe piata in steam market, cateva skin-uri pentru Steam controller si Steam LINK. Pe langa asta, deși nu prea au făcut mare tamtam, se pare că mai au și reducere de 30%.

Sunt patru skin-uri pentru Steam Controller, trei dintre ele fiind cu tematică Counter Strike: Global Offensive: Design camuflaj gri, camuflaj albastru si un design albastru/orange. Tot oadata avem o thema Aperture Laboratories alb/albastru. Fiecare skin costa 10$ dar datorita reducerii de 30% pana pe 3 Octombrie, o putem cumpara cu 7$.

In afara de skin-uri, Steam oferă acum o accesorii pentru  Steam Controller. Una dintre ele este o geantă de transport pentru a stoca controlerul, receptor fără fir, prelungitor fără fir, și o pereche de baterii AA. Costa 20 $, dar este la vânzare pentru 14 $ in acest week-en

Celelalte două accesorii includ o ușă pentru baterii personalizata, cu un loc pentru a stoca un receptor fără fir (10 $, iar cu reducere  $ 7), precum și un replacement (sau rezervă) receptor fără fir ($ 13 cu reducere la $ 9).

Pentru mai multe detalii și oferte, intrati pe Steam Market si convingeți-vă voi.