Distribuie și prietenilor tăi

Counter-Strike:Global Offensive ( CS:GO) – unul dintre cele mai apreciate jocuri First-Person Shooter, creat de Hidden Path Entertainmet and Valve Corporation. Este al 4-lea joc din Franciza. CS GO a fost lansat in 2012 pe platformele Windows, OS X, Xbox 360, PlayStation 3 iar in septembrie versiunea pentru Linux. CS GO dispune de un continut clasic, cum ar fi hartile clasice de la versiunea 1.6 dar reinventate dar si harti noi, personajele si grafica imbunatatita precum si aducerea cat mai spre real a sensibilitatii jocului si “feeling”. 

Daca iubesti jocurile First Person Shooter’s hai la noi in comunitate.

Counterstrike CS 1.6 Servers

Aici puteti gasi serverele comunitatii noastre deidcate jocului Counter-Strike 1.6. Va asteptam cu drag in comunitate.

cs.pons.ro

Server clasic de Counter-Strike. Sunt doua echipe, counter-terorist si Teorist. Bani 800$ inceput de runda, timp harta 35minute, timp runda 3 minute.

WAR3FT.PONS.RO

Server de War3ft, este o combinatie intre puterile din jocul warcraft si jocul clasic de Counter-Strike. Un mod placut si diferit cu multa adrenalina.

FUN.PONS.RO

Modul FUN. Aduce cu el skin-uri noi si amuzante, harti distractive, respawn, totul intr-o nuanta comica. Distractia e pe primul plan asa ca nu ezista.

AG.PONS.RO

In cazul in care nu ai rabdare, modul Respawn ar fi cel mai potrivit mod. In acest mod sunt creeate puncte diferite de Respawn, timp de respawn fiind 0.