Distribuie și prietenilor tăi

Razer se pregateste sa lanseze o pereche de casti imbunatatita a modelului deja consacrat Kraken. Modelul ProV2 si 7.1 Chroma, vor avea difuzoare incorporate de 50mm cu posibilitatea de reglare a sunetului manual.

După cum ați ghicit, acesta din urmă, are de asemenea, un motor de sunet virtual surround 7.1, deși aceasta nu este singura diferență între cele două. Kraken 7.1 Chroma utilizează o conexiune USB compatibil pe Windows 10, Mac OS si PlayStation 4, are un microfon ce anularea zgomotulul activ, și oferă iluminare Chroma, în timp ce Kraken Pro V2 foloseste un jack audio de 3,5 mm, anulare a zgomotului pasiv, dar fără iluminat.

Cele doua difuzoare de 50mm in ambele seturi de căști sunt mai mari decât generația anterioară Kraken, dar duspa spusele celor de la Razer, acestea vord dezvolta un câmp de frecvente mai larg astfel vom auzi mai mult detalii.

Modelul noi de Kraken au un șasiu din aluminiu, fiind mult mai durabile. Razer ne transmite ca s-au facut nenumeroase teste pe noile modele de căști, precum teste de șoc, teste de flexibilitate si torsiune, ele trecând cu brio fiecarui test.

“Rezultatul este un set de căști care este cu adevărat pregătit pentru toate rigorile pro-gaming-ului”, spune Razer. In unele cazuri,presupunem că ele pot rezista la temperament puternic al jucatorului in urma unei fustrari.

De asemenea a fost marită suprafata moale din jurul difuzoarelor, pentru un mai bun confort chiar si in cazul folosirii de perioadă ridicată. Ele vin din fabrică cu forma rotundă, dar optional se pot comanda si modele de pernuțe ovale.

Aveți posibilitatea de pre-comandă PRO V2 Kraken , la pretul de 90Euro si modelul Kraken 7.1 Chroma la aproximativ 110euro.