Distribuie și prietenilor tăi

Mafia III este continuarea povestii cu un impact foarte placut asupra pasionatilor de gaming si totodata si unul dintre cele mai asteptate jocuri ale toamnei, disponibil pentru precomanda in magazinul celor de la Valve, iar data oficiala cand va fi lansat pentru publicul larg este pe 7 Octombrie.

Povestea se petrece in anul 1968 si  il are in prin plan pe Lincoln Clay, acesta din urma constata ca dupa anii de lupta din Vietnam ca familia adevarata nu este cea care te-a nascut, ci cea pentru care este dispus sa mori.

Intors acasa in New Bordeaux, Lincoln are ca scop să scape de un trecut criminal. Dar cand familia sa surogat, banda neagră, este trădată și lichidată de Mafia italiană, Lincoln clădește o familie nouă pe cenușa celei vechi și se așterne pe un drum al răzbunării față de cei răspunzători. Bătăi cu arme intense, lupte viscerale corp-la-corp, condus la limită și capacitate de a se descurca pe străzi, toate vor fi necesare. Dar cu echipajul potrivit, decizii dificile și uneori maini pătate, poți ajunge in varf din infernului orașului. NEW BORDEAUX, UN NEW ORLEANS 1968 REINVENTAT. O lume deschisă vastă, diversă și jerpelită, condusă de bande și de oficiali corupți și detaliată abundent cu priveliștile, sunetele și atmosfera socială incărcată emoțional a perioadei.
UN ANTI-EROU LETAL ȘI NEINTENȚIONAT: Fii Lincoln Clay, un orfan și veteran din Vietnam periculos de inclinat către răzbunare impotriva Mafiei italiene pentru masacrarea brutală a bandei negre, lucrul cel mai apropiat de o familie pe care acesta l-a avut vreodată.
RĂZBUNĂ-TE IN STILUL PROPRIU: Alege-ți propriul stil de joc, de la forța brută și arme in flăcări la tactici urmărește-și-ucide, in timp ce folosești antrenamentul militar al lui Lincoln și informațiile acumulate pentru a demola Mafia italiană.
O FAMILIE NOUĂ DIN CENUȘA CELEI VECHI: Construiește un imperiu criminal nou in propriul tău stil unic, decizand pe care dintre locotenenții tăi ii recompensezi și pe care ii trădezi…

Asadar daca este fan al unei dintre cele mai de succes povesti nu ezita sa vizitezi Steam Story pentru a precomanda jocul.