Distribuie și prietenilor tăi

Ajuns la a 24 editie, Fifa 2017 este cu siguranta cel mai asteptat joc al lunii Septembrie.

Data oficiala pentru lansare este: 27 septembrie in America de Nord si 29 septembrie pentru restul continentelor.Jocul vine cu noi modificari, si anume adaugarea modului The Journey.Modul The Journey il are in prin plan pe Alex Hunter, un personaj fictiv care doreste sa ajunga unul dintre cei mai buni jucatori de fotbal din Premier League.

Cine este Alex Hunter?

Alex este unul dintre cei mai talentati pusti din academiile de fotbal engleze, un pusti cu un potential urias, iar povestea lui in FIFA 17 este pe masura. In varsta de numai 17 ani si crescut pe strazile Londrei, Alex are fotbalul in sange si este ghidat de bunicul lui, Jim Hunter, o alta legenda din fotbalul englez care a marcat 20 de goluri in sezonul 1966-1967.

Modul “The Journey” este rezultatul noului motor de joc Frostbite si a colaborarii cu jucatori precum Harry Kane, Eden Hazard sau Anthony Martial si va fi o poveste reala de viata influentata dupa cei 3 jucatori amintiti mai sus.

Daca sunteti nerabdatori puteti vizita acest link pentru a afla intreaga poveste a celui mai talentat jucator din Premier League si cu siguranta veti dori sa achizitionati jocul cat mai repede.

O noua premiera in acest mod si implicit in FIFA 17, sunt interviurile, care vor conta enorm in drumul spre succes a noului star din Premier League.

O alta modificare majora este coperta.Daca pana acum eram obisnuita sa-l vedem pe Messi in prim plan, ei bine se pare ca jucatorul de la Barcelona a hotarat sa semneze cu rivalii de la Konomi pentru a aparea pe coperta Pro Evolution Soccer.

Acestea fiind spuse puteti downloada jocul accesand acest link de torrent.

Atentie!!!

Pons nu incurajeaza pirateria!!!